Pojdi na glavno vsebino

Pride dan…

Pride dan, ko odpremo oči in dan se zdi čudovit. Pride dan, ko odpremo oči in dan se ne zdi čudovit. Ne glede na to kako smo se počutili zjutraj, ko smo odprli oči, pa je naš dan lahko poln zadovoljstva.

Pride dan…

Ko uspemo biti zadovoljni ne glede na notranje in zunanje vreme, prečkamo most dualnosti in lahko živimo v vsakodnevnem blagostanju. 

Življenje ne deli na dobro in slabo, življenje živi, se preobraža, širi in poglablja, življenje je.

Lahko ga dojemamo kot slabega, lahko kot dobrega, življenje še vedno je. Lahko nas same dojemamo kot dobre ali slabe, še vedno smo. Jedro vseh jeder se ne spreminja glede na naše dojemanje sveta, je nespremenljivo in obstaja neodvisno od žiga naše percepcije, ki deli na plus in minus. Naše bistvo ni odvisno od tega, kaj naš um misli o njem, bistvo je in živi.

Življenje dogodkov vsakdana ne označuje, jih le niza na paleto izkustev, da z njimi budi našo zavest, da z njimi nas približa nam samim in življenju. Snuje dogajanje in odnose, da bi preko njih doumeli našo izvorno naravo. Življenje želi, da bi delovali usklajeno, poravnano z višjo resnico in bi iz našega izbora odpadle delitve prav in narobe, da bi presegli bojevanje med dobrim in zlim ter se odprli za življenje samo.

Usklajeno delovanje je delovanje, ki ga šepeta pesem srca.

Ne da se je logično opredeliti, ne da se je v kalupe zliti, niti se je ne da uokviriti ali zajeziti. Ta pesem pluje iz samega izvora vseh izvorov v naše srce, ni prav in ni narobe, preprosto je, taka kot je. Kaže nam pot, po kateri bi duši godilo hoditi, da bi življenju kar najbolj lahko služila.

Lahko jo izberemo, lahko ne, v vsakem primeru nas bo življenje živelo in ljubilo.

Povej naprej:

Preberi še

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...