Pojdi na glavno vsebino

Je energetska medicina samo še ena bergla?

Ali se ponovno vrnemo na stare tire, ko prenehamo s terapijami in izobraževanji energetske medicine?

Je energetska medicina samo še ena bergla?

Mnogi izmed nas se soočajo z utrujenostjo in izgorelostjo. A ko je predstavljena priložnost iz te bede, jo marsikdo ne prepozna. Veliko je takih, ki jo intuitivno prepoznajo, a se jim nato vklopi um in ne zaupajo svoji odločitvi. Veliko je tudi takih, ki jih upori, dvomi in neudobje ob spremembah povlečejo nazaj, da le ne bi izstopili iz poznanih tirnic, ki žal naprej po poti vodijo v popoln kolaps. 

Najina naloga in odgovornost je, da o tem govoriva, da ljudi ozaveščava in nudiva znanje ter podporo, da lahko iz teh začaranih in utrujenih krogov izstopijo. A korakov ne moreva narediti namesto nikogar. Četudi so orodja preprosta, jih morajo ljudje sami uporabljati. Četudi tekom individualnih terapij samo ležijo, je na terapije potrebno priti.

Marsikdo sprašuje, če so energetske terapije in programi večna bergla, ki pomaga le dokler jo imajo, nato pa bodo ponovno zabredli v enako blato kot pred tem.

Najin odgovor je preprost: če orodja uporabite, ste redni pri obiskih, potem bo najino delo le začasna bergla, dokler ne postanete energetsko samostojni.

To je namreč ves namen najinega dela - da ste opremljeni za samostojno pridobivanje življenjske energije in neodvisni od najinih tretmajev.

Energetsko delo je, kot že večkrat omenjeno, delo, ki gre globoko in celi jedra, kjer so izzivi nastali. Zato deluje. Ni začasni obliž, temveč temeljita obravnava energetskih, čustvenih, psihičnih, fizičnih neskladij in bolečin. 

Povej naprej:

Preberi še

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...