Pojdi na glavno vsebino

Se delo kdaj konča?

Kako pluti z mirom in zadovoljstvom?

Se delo kdaj konča?

Delo se ne bo nikoli končalo, vedno bomo morali delovati. Ne glede na to kako zdravo ali bolno je naše telo, kako spočit ali utrujen je naš um, kako usklajen ali neusklajen je naš vsakdan, kako visok ali nizek je nivo življenjske energije. 

Vedno moramo delovati, vedno imamo delo, ki ga je potrebno opraviti. Včasih je delo v obliki fizične in mentalne aktivnosti, kar običajno štejemo kot delo, v drugih primerih je delo čustvene narave in delo na področju energetske postavitve. Vsi nivoji so pomembni in vsak od njih ima svoje kvalitete. 

Večinoma se med seboj prepletajo, podpirajo ali izpodrivajo, naša naloga pa je, da vse nivoje in vsa področja življenja sproti v najboljši možni meri, usklajujemo z zakoni življenja, vesolja, fizike, narave. To je vedno kompleksen proces, čeprav hkrati zelo enostaven. 

Ko se področja poklopijo, se zdi, da se je sestavilo čez noč, zelo enostavno in da je to popolnoma normalno, da tako pač je. Pozabimo pa na vse tiste male naravnave, male korake, male odstotke spreminjanja pogleda, pristopa, smeri, ki so bili ključni elementi do te naravne optimalne pozicije, v kateri se nato znajdemo. 

Seveda je naravno, da smo v svojem optimumu, k tej harmoniji vendar teži celotno vesolje. A pred tem, se spoznamo z nenaravnimi, neusklajenimi, ne (več) delujočimi programi, ki jih je potrebno na novo naravnati in jih v prvi vrsti sploh prepoznati, da jih lahko zacelimo in usmerimo svoj kompas na pravi sever. Vemo, da je iskanje ravnovesja delo, ki ga vedno znova opravljamo, saj se okoliščine v nas in zunaj nas vseskozi spreminjajo.

A dejstvo je, da to ravnovesje lažje in hitreje ponovno vzpostavimo in ga ohranjamo, ko imamo stabilne temelje na katerih gradimo svoje življenje. Kljub večnemu delu ohranjanja ravnovesja, je možno doseči stanje notranjega miru in zadovoljstva.

Ta je lahko prisoten, ne glede na to kakšne so karte v trenutni igri našega življenja. In to je ena od dragocenosti, h kateri nas pripelje delo energetske medicine. Da kljub delu na različnih področjih življenja, plujemo z mirom in zadovoljstvom.

Povej naprej:

Preberi še

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...