Pojdi na glavno vsebino

Kaj je moč?

Poznamo moč različnih oblik. Odgovorite na podana vprašanja in raziskujte.

Kaj je moč?

Poznamo resnično moč in navidezno moč, ki se bohoti zavoljo ščitenja šibkosti. Moč je lahko fizična, čustvena, psihična, energetska, duhovna. Lahko je v obliki zaupanja v življenje, v obliki poznavanja in delovanja z zakoni narave. 

Moč ni samo to, kar opazimo z lastnimi čutili, je tudi to kar zaznamo z energetskim poljem in kar presega materialni svet. Moč osebe se ne kaže le navzven, to vemo, najmočnejša od vseh je moč, ki žarči znotraj in se preliva v zunanji svet. Moč je v čustveni stabilnosti, psihični jasnosti, čistosti srca.

Izredna moč je v razumevanju, zaznavanju, urjenju in usklajeni uporabi energetskega optimuma in duhovnega potenciala. Moč je v prepoznavi kam, kdaj, s kom, koliko, kako, zakaj. Moč je v vedenju, v odkrivanju večnega znanja. Moč je v količini življenjske energije, ki je gorivo vsakdana. Moč je biti prizemljen in prizemljevati neotipljive ideje.

Moč je biti dovolj inteligenten, prebujen, voljan, da so nam lahko razkrita orodja za usklajeno, zadovoljno življenje. In tako je moč tudi v uporabi orodij, ki delujejo povsod in vedno, tako kot je kisik povsod kisik in je resnica povsod resnica.

Tekom programa Napolni svoje baterije imate priložnost razkrivanja spečih ali še ne odkritih moči. Tako v obliki življenjske energije, ki se jo naučite samostojno črpati, kot v predaji energetskega znanja, ki je ključno za razumevanje sveta v katerem živimo. Vedeti je moč. 

Program je temelj, vaje na njem ključne. Nato ste pripravljeni za Nadaljevanje 1.stopnje - osem (8) mesečno urjenje moči, prepoznavanje zakonov narave in usklajevanja lastne poti. Vsakomesečna podpora skupine in globoko sproščujoče ter osvobajajoče individualno polnjenje na masažni mizi.

Zdravo energetsko polje je moč. Vsakodnevni pritok življenjske energije je moč. Usklajen energetski zapis je moč. Notranja stabilnost je moč. 

Pokukajte vase in si odgovorite:
1. Na katerem področju življenja se počutim šibko in kje močno? 
2. Kaj je zame prava moč?
3. Na katerem področju življenja občutim nemoč in želim razviti "mišice" moči?
4. Koga poznam, ki ga dojemam kot močnega?
5. Kaj lahko danes storim, da stopim na pot energetske, psihične, čustvene, duhovne moči?

Enega, več ali vse odgovore lahko zapišete v komentar. Raziskujmo.

Povej naprej:

Preberi še

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...