Pojdi na glavno vsebino

Nina in Patricija

Nina Babič je energoterapevtka in obrazna refleksoterapevtka, ki pomaga tako živalim kot otrokom z vedenjskimi in čustvenimi težavami, staršem in odraslim, da se naučijo napolniti z življenjsko energijo in preprečiti bolezni.

Njena podpora je jasna, subtilna, pronicljiva in negovalna. S svojo energetsko postavitvijo in vsakodnevno predanostjo, je svetilnik tistim, ki želijo videti in vedeti. 

Patricija Levstek je energoterapevtka, obrazna refleksoterapevtka in učiteljica joge obraza. Nudi podporo pri prehodih življenja, kot so rojstvo, selitev, smrt bližnjega, ločitev, bolezen, menjava službe. Pomaga pri vzpostavljanju usklajenega odnosa s seboj, drugimi in življenjem.

Njena prisotnost je negovalna, njeno srce pa odprto vsem, ki jo potrebujejo. S svojo sijočo energijo razsvetljuje pot v najtemnejših trenutkih.

Omogočava vam polnjenje z življenjsko energijo in učiva kako lahko sami vsakodnevno polnite svoje baterije. Brez energije ni življenja, s polnimi baterijami pa se življenje dobro živi.

Dobrodošli.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...