Pojdi na glavno vsebino

Finančne skrbi?

Finančne skrbi različnih oblik, so pogosta težava, izziv in stres vsakdanjega življenja.

Finančne skrbi?

Ne glede na to koliko denarja je na bančnem računu, nekateri z velikimi vsotami, nekateri z ničnimi. Finančne skrbi različnih oblik, so pogosta težava, izziv in stres vsakdanjega življenja. Tako posameznika, partnerstva, družine, skupnosti.

Nekateri o tem govorijo, drugim je tema tabu in področje sramu. Nekdo navzven prikazuje drugačno sliko od resničnega stanja, drugi se žene in žene, da bi se finančno stanje ugodno spremenilo. Mnogo, premnogo odnosov se krha pri financah. Ni potrebno, da je temu tako.

Strahovi, skrbi in težave povezane s financami so odraz pomanjkanja življenjske energije. So pokazatelj neusklajenega delovanja prvega energetskega centra. To je možno spremeniti.

Ni pomembno koliko denarja priteka, če nas skrbi, da ga bo zmanjkalo. Ne pomaga nenehno varčevanje, če nas v ozadju skrbi, da ne bo dovolj. Nismo mirni niti z ogromno količino denarja, če nas je strah, da nam bo finančno obilje odvzeto. 

Živeti z nenehno stisko po preživetju, je življenje v krču. Lahko imamo milijone ali beračimo, finančne skrbi so prisotne v vseh ekonomskih slojih družbe. Dokler ne okrepimo temeljev svojega energetskega sistema, bodo vztrajale in se kopičile.

Prvi energetski center je odgovoren za občutek varnosti, preskrbljenosti, stabilnosti. Omogoča pritok življenjske energije v telo in v celotno energetsko polje. Če dobro deluje, imamo občutek, da je za nas poskrbljeno, lahko preživimo, imamo dovolj (energije, denarja, ljubezni).

Naloge prvega energetskega centra ne more prevzeti noben drug. Prvi center je temelj. Pomembno je, da deluje in da usklajeno deluje.

Dobrodošli. Čas je za finančno pomirjenost in življenje na trdnih temeljih.

Povej naprej:

Preberi še

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...