Pojdi na glavno vsebino

Najine poti se prepletajo že 8 let

Kaj je ključno pri (najinem) sodelovanju? Kako sprejemava odločitve?

Najine poti se prepletajo že 8 let

Pod imenom Energetska klinika delujeva od lanskega leta, najine poti, znanje in sodelovanje pa se prepletajo že osem let. Od začetka poznanstva je bilo jasno, da s tem odnosom "še nekaj bo", lahko pa sva le ugibali v kakšno smer in kako. 

Veseli naju, da moči združujeva na način, ki podpirajo tako vsako od naju, kot najini družini in širši krog ljudi, katerim nudiva podporo energetske medicine. S skupno smerjo dosegava več, kot bi dosegala vsaka sama. Predvsem zato, ker odnos gradiva pri temeljih in tako energija fokusirano podpira isto pot. 

Verjameva, da sta ključni energetska higiena in energetska samostojnost, saj tako lahko izbirava odločitve, ki so usklajene. Usklajene odločitve prinašajo usklajenost za vse; vsako od naju, Energetsko kliniko, vsakega udeleženca. In se naprej kot dober val, širi tudi v življenja ljudi, ki prihajajo/te na polnjenja in programe.

Na ta način se življenjska energija manj izgublja in se boljše uporablja. Tako so višji cilji življenja lažje dosegljivi in odnosi živeti v večjem zadovoljstvu.

Zato dobrodošli. Več kot dobrodošli.

Če bi pred osmimi leti vedeli, da naju bo življenje vodilo do sem, bi se že takrat čez obraz risal širok nasmeh zadovoljstva. Še na mnoga usklajena leta in podporo vsem znanja, ljubezni in matriksa željnim ljudem! 

Povej naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...