Pojdi na glavno vsebino

Koliko časa namenite Življenju?

Koliko svojega časa namenite dejavnostim, ljudem in stvarem, ki so vam v užitek?

Koliko časa namenite Življenju?

Koliko svojega življenja namenite lastnemu življenju? Ali počnete tisoč in eno stvar, ki samo srka vašo življenjsko energijo, namesto, da bi ta isti čas, ki ga imamo mimogrede vsi enako, čutili življenje, se napojili z njim in ga še bogatili?

Vabim vas, da pogledate svoj urnik in si iskreno odgovorite koliko časa namenite Življenju. Recept je sila preprost, tako preprost, da ga večina ignorira ali ne upošteva. Če je komplicirano, potem je vredno? Bolj, kot si poenostavimo življenje, bolj kot vanj vnašamo le kar nas radosti, več radosti bomo užili, manj šare v telesu, umu in življenju imeli.

Recept:
- Ugotovite kaj vas polni z življenjem.
- Sledite zgoraj navedenemu.
- Črtajte s seznama kar vas ne dela žive.

Pojavi se ogromno izgovorov, nimam denarja, nimam časa, nimam pravega partnerja, nimam opreme, nimam znanja, ne živim na pravem kraju, ne vem kako,….naštevajte sami, saj jih poznate. Vsi ti izgovori so samo to, izgovori. Ja, mogoče res nimate vsega, kar si želite in menite, da potrebujete, da začnete Živeti. A resnica je, da imate dovolj vsega, da začnete. Ko začnete, ugotovite, da potrebujete mnogo manj in da imate mnogo več, kot ste mislili.

Svoboda in polnost življenja je tu. Tu. Tu. Začne se v vas. Z odločitvijo, da boste sledili sebi. Z izbiro življenja. Kajti nihče ne more živeti namesto vas ali uresničiti vaših sanj. Vi v sebi ta trenutek odprite to darilo, ki vam je dano v obliki vaših želja, v obliki sanjskega življenja. Odprite ga, poglejte ga. Ne zato, da bi se smilili sebi, ker še nimate takega življenja ali se tepli po glavi, ker ste te želje zanemarili. Temveč zato, da vas ponovno spomni kako želite živeti, kaj vas sploh dela žive, kaj je tisto, kar srce napolni z radostjo, kaj je tisto, kar ljubite. Da vam da notranji zagon in ponovno vedenje; Ja, možno je! Tudi zame.

Dokler še ne živite kakor si želite, raziskujte in prilagajajte svoje znanje, svoje okoliščine, dokler se ne sestavi tako, da vam je to to. A ne pozabite še enega pomembnega detajla: Prej kot boste uživali že v tem kar imate, prej bo tudi želeno prišlo. Saj vse se začne znotraj nas, vibracija, ki jo živimo, ustvarja naše življenje. Zato si razjasnite kako bi radi živeli in kdo bili, nato pa prilagodite svoje čutenje temu, svoje trenutne okoliščine temu, iščite nove možnosti, izbirajte iz ljubezni in moči. Poiščite priložnosti čutenja kar si želite, znotraj sveta, v katerem ste sedaj. To vas bo poneslo naprej, da boste vse večkrat izkušali točno to kar si želite, da boste izbirali vse večkrat tisto, kar vas dela žive.

Nazaj k receptu. Kaj vas navdihuje? V čem uživate? Kaj prižiga iskrice? Kaj je srcu v zadovoljstvo? Ob čem duša kliče ja? Ni potrebno, da so ogromne stvari. Morda je nekaj tako preprostega, tako na videz navadnega, da se vam zdi premalo. Pa ni, vam daje življenje! Vas dela žive, verjamem, da je to več kot dovolj.

Medtem, ko ste brali, so se vam morda pokazale podobe in občutki tistega, kar si želite čutiti, kar si želite izkušati, kar si želite biti. Zapišite, oglejte si, ne komplicirajte, samo dovolite, da duša zapiše besede na papir. Nato pa se vprašajte in vsakič sproti sprašujte eno in isto vprašanje: Kaj je moj naslednji korak, kaj me kliče? In ga naredite. Uživajte. Živite.

Povej naprej:

Preberi še

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...