Pojdi na glavno vsebino

Ali si dovolite čutiti?

Ne da se odrezati od »negativnih« čustev, brez da bi se s tem odrezali od »pozitivnih«.

Ali si dovolite čutiti?

Ali ste odprti za čutenje nelagodnih občutkov? Če ste odprti za to, ste istočasno odprti za čutenje lagodnih občutkov. Če se zaprete pred čutenjem vsega, kar si ne želite čutiti, ste zaprti tudi za čutenje vsega, kar si želite čutiti. Ne da se odrezati od »negativnih« čustev, brez da bi se odrezali od »pozitivnih«.

Bodite odprti za čutenje in znotraj plutja s čustvi izbirajte pot ljubezni. Ko si dovolimo čutiti in biti hvaležni za čustva in situacije, ki so kontrastni temu, kar si želimo, se istočasno odpiramo polju tega, kar si želimo.

Znotraj čutenja čustev se je dobro zavedati da:

  • čustva nismo mi,
  • so čustva kot smerokazi na poti,
  • čustva tako kot pridejo tudi gredo,
  • so ne glede na predznak, ki jim ga damo, naša podpora.

Čustva so tu z namenom, da v nas pustijo izkušnjo, nam dajo vpogled v nas same in svet, nam kažejo možnost izbir, nam dajejo priložnost povezovanja z drugimi in širjenja zavesti. Ne odrivajte jih stran, ne sodite jih, sprejmite njihovo naravo in vzljubite njihov doprinos na vaši poti.

Če ne veste kako ali potrebujete pomoč pri določeni življenjski situaciji, sem tu za vas. Stran ponuja orodja in poti, izberite tisto, ki vas nagovarja. Za pomoč pri izbiri storitve, me lahko kontaktirate. Skupaj bova našli korak, ki je trenutno najboljši za vašo pot.


Oznake: čustva, občutki, izbira, priložnosti, sprejemanje

Povej naprej:

Preberi še

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...