Pojdi na glavno vsebino

Življenje je igra.

Kakšne igralce, vloge, situacije, izkušnje si izbirate?

Življenje je igra.

Kako bi življenje igrali, kam bi vlagali svojo energijo, če bi vedeli, da tja kamor jo usmerite, tisto se širi, tisto raste, tisto ekspandira? Bi jo res vlagali v svoje skrbi, da jih boste nato imeli še več? Bi si res izbirali obsodbo sebe, da se boste nato lahko obsojali še bolj?

Kako bi bilo, če bi si izbirali tisto, kar vas dela lahkotno, radostno, zadovoljno? Kako bi izbirali, kaj bi izbirali, če bi vedeli, da tisto, čemur dajete svojo pozornost, v čemer ste s svojo energijo prisotni, tisto se bo množilo v vašem življenju? Kako bi si izbirali biti? Kaj bi si izbirali biti? Bi si izbirali, da imate izbiro?

Svet, kjer je glavno gorivo srce in njega ljubezen, njega pogum, njega zaupanje, je že tu. Prav tukaj. Lahko ga izberete. In ga izbirate in izbirate in izbirate. Dokler želite. Vse dokler ne izberete, da za tem morda obstaja še nekaj boljšega, kar vaš um morda ne uspe razumeti in morda tudi ni njegova naloga, da razume.

Kaj vse je še možno biti, izkusiti, živeti? Kaj vse je še tukaj pred našimi očmi, pred našimi nosovi, na dosegu naših rok pa si še nismo izbrali? Kaj vse še srce šepeta ali glasno govori pa nanj še nismo prislonili ušes in dlani, da bi ga slišali in čutili?

Kako bi bilo živeti, če bi sebi in življenju resnično zaupali? Kako bi bilo, če bi to igro življenja izbrali živeti radostno, polno, zabavno? Si lahko sedaj v tem trenutku dovolite le odpreti možnosti, da morda življenje ni nujno le trdo delo, da ni nujno le svet pomanjkanja, da ni nujno le bolečina, da ni nujno drama, da ni nujno večni boj?

Si lahko v tem trenutku dovolite, da je to življenje lahko zabavna, barvita, živa igra? Igra, kjer vsak igra svoje, a smo med seboj povezani, igra kjer se ne tekmuje, ker vemo, da vsak svoje življenje z usmerjanjem lastne energije in izbirami kuje. Ali lahko izberemo en za drugim igrati igro življenja, kjer je polno Življenja? Karkoli to pomeni za vsakega od nas.

Kako bi bilo živeti, če bi ob sebi imeli ljudi, ki so polni življenja? Kako bi bilo biti v naši družbi, če bi v nas brbotalo polno življenja? Kako bi se (naš) svet spremenil, če bi si dovolili biti našega življenja pogon, rezervoar, motor, voditelj, ustvarjalec, inovator, poet?

Kako bi bilo, če bi si dovolili, da se vse naše celice prebudijo v svoji največji kapaciteti in mi postanemo energijska bomba življenja? Kako bi bilo, če bi se človek nehal skrivati, bi pogumno stopil v blatno ravan, ugledal resnico in nato postal to kar je, človek široke kozmične zavesti.

Imejte se radi. Izbirajte Življenje. Bodite Ljubezen.

Povej naprej:

Preberi še

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...