Pojdi na glavno vsebino

Tukaj je. Moja prva knjiga

Naj svet bo za odtenek bolj svetel zaradi te male iskre luči.

Tukaj je. Moja prva knjiga

Iz domače moke se lahko naredijo najbolj okusne jedi. Tako kot se z domačimi, z bližnjimi lahko hodijo najbolj zanimive poti.

Danes sem veliko razmišljala o tem kakšen material nam je dan, s tem ko se rodimo v določeno družino, družbo, kraj. O tem kakšna naloga nam je dana, ko vstopimo v določene odnose, prostor, čas. O tem, da smo umetniki, ustvarjalci, ki gradimo trenutni svet. Iz sestavin svojega srca, znanja in dušnega vedenja.

Vse bolj se zavedam, da je knjiga, ki se je rodila, darilo skupnosti. Prelila se je skozi mene, a je nastala zaradi in za vse nas. Za tiste, ki ste prispevali tej stvaritvi in kateri se boste/bomo z njo krepčali.

Biti nekdo, ki napiše knjigo, se mi je vedno zdelo tako imenitno. Sedaj pa se mi zdi, da je to nekaj, kar je določenim omogočeno kot privilegij, ki ga s ponižno hvaležnostjo in odgovornostjo nosimo.

Nadejam se, da je knjiga nekaj, kar bo prispevalo k družbi, tako kot je tisoče knjig pred to, gradilo zgodbo sveta in odpiralo obzorja tistim, ki s(m)o jih brali.

Sedaj se mi zdi, da je naravno, da to, kjer najdemo glas svoje duše, delimo z okolico. Pa naj bo... knjiga je tu. Med zemljo in nebom, za nas, ljudi.

Hvala vam. Da ste s svojimi darovi in resursi vede in nevede prispevali k tej stvaritvi. Še prav posebej pa hvala, hvala, hvala Uroš Mravlje in Eva Remškar. Vsak po svoje je odigral ključno vlogo in brez enega ali drugega, knjiga ne bi bila to kar je ali pa je verjetno sploh ne bi bilo.

En človek lahko povsem spremeni tok stvari, o tem res ni več dvoma. En človek, ki usklajeno stori en korak, kot domino efekt lahko vpliva na nadaljni potek poti tisočih.

Knjigo lahko naročite tukaj

Želim vam prijetne dni rasti in priložnosti (ljubezni), Patricija

Povej naprej:

Preberi še

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...