Pojdi na glavno vsebino

Tunel prehoda. Smrt in rojstvo.

Preden se na novo rodi, umre. Vsaka zavest, vsako obzorje, vsako bitje.

Tunel prehoda. Smrt in rojstvo.

Medtem ko rojevamo nove nas in nov način lastnega obstoja, umira in se preoblikuje prejšnja oblika našega bivanja. Nekateri deli temeljev razpadejo in zamenjajo jih novi stebri spoznanja, vzklita iz starih semen vedenja.

Čeprav se morda zazdi, da vse kar smo do sedaj bili, živeli, verjeli, počeli je bila iluzija, laž, nesmisel, temu ni tako. Kot bi rekli, da tisti, ki so bili pred nami in iz katerih smo se rodili in svetovi, ki so pred nami obstajali, so bili zaman.

Kot bi rekli, da vsako seme, ki je kadarkoli vzklilo in iz katerega se je sadje rodilo, ni imelo smisla nahraniti ljubezni ust. Kot bi rekli, da je vsako življenje nesmisel, če obstaja tudi smrt. Kot bi zgodbe, ki jih pripoveduje Zemlja od samega začetka časov, ne bile v navdih sveta za nove poti ustvarjanja.

Medtem, ko umirajo nekateri deli nas in naših svetov, se rojeva novo (notranje) obzorje. Medtem ko spuščamo nekatere preživete okove, gradimo drugačne stabilne tramove.

Iz vsake smrti, zaradi vsake smrti, z vsako smrtjo se na novo rodi naš svet. Iz vsega kar mine, se rodijo nove, drugačne poljane bližine. Iz vsega, kar se razpusti, se ustvari obzorje drugačnih ljubezni in zavesti možnosti.

Vem, da to leto je bilo in je polno notranjih in zunanjih smrti, zrušilo in ruši se marsikaj, a to z namenom, da se nekaj novega zgradi, nekaj novega odkrije, nekaj novega (kar že dolgo čaka na rojstvo) prebudi, vzkali, zraste in s svetom deli.

Če čutite, da potrebujete podporo, v tem tunelu prehoda, v tem času umirjanja in rojevanja, sem tu, da vam držim prostor prebujanja.

Na voljo so energijski tretmaji na daljavo, pogovori in meditacije. V podporo so vam lahko blog zapisi in vsi zapisi na instagram ali fb profilu.

Imejte se radi. Zaupajte in verujte v moč lastnega obstoja. Vedite, da niste sami, čeprav so koraki v vaših nogah.

Povej naprej:

Preberi še

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...