Pojdi na glavno vsebino

Hvaležen poklon

Hvaležen poklon ljudem, ki v nas in našem delu vidijo vrednost.

Hvaležen poklon

Hvaležen poklon ljudem, ki vidijo globje, širše, s srcem ter so vztrajni glasniki našega dela. Kot dobri angeli, pomočniki vesolja, pripravljajo zemljo, da mi s svojim delom lahko posadimo semena v srca dobronamernih ljudi.

Vidi in posluša se tiste, ki stojimo na odru, tiste, ki smo na očeh medtem ko predavamo in predajamo znanje. A za tem stojijo ljudje, ki nesebično služijo Življenju, na neopazen način opravljajo korake, brez katerih mi ne bi imeli publike, ne bi imeli posod, v katere lahko nalivamo znanje, ki ga imamo.

Vsak od nas je dragocen in pomemben člen celotne verige, da se lahko zgodi alkimija srca. In danes želim hvaležno in ponižno izreči hvala tistim, ki opravljajo dela, ki jih jaz ne, tistim, ki verujejo tudi ko sama pozabim, tistim, ki zaupajo v moj dar in sporočila, ki jih predajam.

Ko bo vsak od nas opravljal delo, ki leži njegovi duši, delo, v katerega je povabljen od Življenja samega, takrat bomo vsi živeli v zadovoljstvu. Takrat bomo uspeli podpirati en drugega in skupaj ustvariti več kot bi uspel en sam. Več miru, več izpolnjujočih odnosov, več dobrega obilja.

Ko služiš Življenju, takrat si obdarjen z ljudmi, ki prav tako služijo Življenju. In tem posameznikom, tem ljudem dobrega srca, tem rudarjem resničnega zlata in smisla življenja, danes izrekam: Hvala.

Naj bo vaše življenje obdarjeno z ljubeznijo višjega. Patricija

Povej naprej:

Preberi še

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...