Pojdi na glavno vsebino

Potovanje sestrstva

Ko se srečava, se predrugačiva. Ko se srečava, ena drugo dvigneva in "omodriva". (Preberite prispevek s celotnim telesom). Lahko ga tudi poslušate. ♪

Potovanje sestrstva

Prispevek lahko poslušate : Potovanje sestrstva

Ko se srečava, se predrugačiva. Ti postaneš drugačna v moji prisotnosti, jaz postanem drugačna v tvoji prisotnosti. Ti mi odstiraš nove dele mene in jaz ti odstiram nove dele tebe. Ne govorim o tem, da sva drugačni, ker si nadeneva maske ali skrijeva dele sebe. Govorim o tem, da moja zavest vpliva na tvojo, da tvoja zavest vpliva na mojo.

Moja presenca, moje energetsko polje vpliva na tvojega in tvoje vpliva na mojega. Vate se integrirajo novi deli zavesti, v tebi se prebudi nekaj  v tebi spečega, kar je v meni že integrirano, kar je v meni že prebujeno. In vame se sidra, v meni se prebuja tisto nekaj, kar tvoje celice že nosijo kot vedenje.

Tako modriva, spreminjava obstoj ena druge. In najina povezava, najino izkustvo, ki sva ga ustvarili, vpliva naprej na zavest celotne Zemlje. Zato hvala, ker si, hvala ker skupaj sidrava nove širine zavesti v naju in ta čudovit planet.

Skozi fizični dotik, skozi prisotnost se od mene do tebe in od tebe do mene pretakajo informacije, se sidrajo nadgradnje najinega obstoja, se tvoja in moja bit spreminja in širi v svoji zavesti. Ko stojiva obe ranljivo, odprto, iskreno, v sprejemanju vsega kar je, v dopuščanju izmenjave, v ljubezni do izkustva samega, se zgodi čarovnija življenja.

Pretaka se nekaj tako mogočnega, tako bogatega, tako magičnega, da celice v vznemirljivi polnosti migetajo in vse bolj svetijo. Čutiva, da se z najino povezavo v najina telesa, v najin svet, na Zemljo sidra nova dimenzija bivanja.

Posoda ob posodi, portal ob portalu, neskončnost ob neskončnosti. Brez navezanosti, svobodno v tem kar sva, v tem kar izkušava, v tem kar vsaka prejema, v tem kar vsaka v svet integrira. Svobodni v svoji vlogi čaščenja življenja, svobodni v vlogi sidranja nove zavesti za vse nas, svobodni v izgubljanju lastne identitete, svobodni v prepuščanju služenju Enosti.

Ti si jaz in jaz sem ti, ti si svet in jaz sem svet, svet je v tebi, svet je v meni, svet smo mi vsi. S pogledom, dotikom, glasom, gibom, s prisotnostjo in odprtim srcem, pogumom ljubezni, z zaupanjem v pot, z izročitvijo izkustvu, objameva cel svet.

Z vedenjem in čutenjem nečesa večjega od mene in tebe se stopiva v prostranost luči, v prostranost življenja. Zavedava se, da s tem sva ustvarili nova vrata, nov pretok, nov portal, katerih razsežnost, katerih moč in katerih doprinos za vsa bitja tega sveta lahko le slutiva.

 

Povej naprej:

Preberi še

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...