Pojdi na glavno vsebino

Življenje. To življenje!

Ko ni barikad, ko reka življenja teče, kot ji je teči volja, takrat imate tolikšno kapaciteto energije, da lahko ustvarite vse kar si želite.

Življenje. To življenje!

Življenje, ki se pretaka skozi nas, skozi naša čudovita telesa in energijsko polje. Se kdaj sprašujete kako je možno, da je toliko lepote, toliko energije? Se kdaj vam zazdi, da je življenje tako čudovito, da ga je nemogoče objeti v celoti? Čutite kdaj, kako vas življenje objema v celoti in veste, da napaja vsako celico vašega organizma? Da oživlja vsako vašo misel, vsako vašo besedo, vašo idejo, vašo aktivnost,…

Oh ja, takrat ste živi, takrat se življenje pretaka neovirano. Takrat veste, da ste poskrbeli zase, da ste pognali hvaležno srce v pogon, da ste zadihali s polnimi pljuči, da ste si vzeli čas za ogled lastnih misli, da ste si dovolili čutiti vsa čustva od a do ž, da ste povezani s seboj, z ljubimi ljudmi, z vsem kar je.

In takrat, ko ni barikad, ko reka življenja teče kot ji je teči volja, takrat imate tolikšno kapaciteto energije, da lahko ustvarite vse kar si želite. Vprašanje je le, kaj si želite in tja usmerite svoj tok. Stvari se odvijajo lahkotno, živo, zabavno, polno, z užitkom. Samo čudite se, kako vam je dostavljeno kar ste si zaželeli, na kakšne inovativne in zabavne načine življenje prinese darove vaši duši in vsem področjem vašega življenja.

Ni naključje, da ko ste dobro, poskrbi življenje za vas, kajti s tem ko ste vi dobro, ste poskrbeli za lastno življenje in življenje v širšem pomenu. Ja res, na ključ je, in biti dobro je ključ do vseh srčnih sanj, do vseh malih čarobnosti dne, do vseh velikih nasmehov in vseh ljubezni polnih trenutkov.

Ko čutite melanholijo, pojdite razmigat telo. Ko čutite zastala čustva, pojdite zadihat trenutek. Ko se zdi, da v življenju življenja ni, se ozrite vase, se ozrite v naravo, se odprite videnju življenja. Ko ne slišite svoje resnice, si dajte trenutek zase. Ko telo ni dobro, ga negujte, dajte mu vse z vseh strani, kar ga hrani in neguje, kar ga polni z energijo.

Duša ste, ki je prišla na Zemljo, užit ločenost, da se poveže v enost. Duša ste, ki je prišla na Zemljo, začutit telo, dotik, zemeljskost. Duša ste, ki je prišla sem Živet, zato živite, si življenja dovolite. Od- ločite se od tega, da življenje ni fino, kajti ko se ločite od tovrstnih nepodpornih navad in prepričanj, se duša prebudi in jasno kaže pot.

Želim vam, da:

  • se prebudite in si vedno znova z nasmehom rečete: Juhu, nov dan je tu.
  • hodite po poti in si vedno znova z radostjo v srcu mislite: O, kako je lepo.
  • se zvečer v posteljo uležete in z zadovoljstvom zaprete oči: Hvala za današnji dan.

Naj vam bom podpora, če jo potrebujete. Življenje, ki se pretaka znotraj vas in od vas do vseh nas, je dragoceno. Življenje, ki se z barvami vaše duše pretaka v vse kar je, obogati polje celotnega Življenja. In iz tega polja se napajamo vsi.

Zato vam želim in vas prosim: bodite dobro.

- Poskrbite za telo.
- Poskrbite za pretočna čustva.
- Poskrbite za podporne misli.
- Poskrbite za pretok energije.


Oznake: sreča, življenje, zadovoljstvo, telo, čustva, misli, energija

Povej naprej:

Preberi še

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...