Pojdi na glavno vsebino

Sem na misiji.

Sem na misiji. Biti dobro. Biti dobro zase. Biti dobro za vas. Biti dobro za življenje.

Sem na misiji.

Z vsem kar sem in vse kar delim, želim spodbuditi tako sebe kot vas, da stojimo v lastni moči. Da prevzamemo vsak zase vajeti svojega življenja. Pa ne iz strahu in kontrole, temveč iz ljubezni in odgovornosti. Da si izbiramo pretok,  visoko vibracijo in sledenje lastni duši.

Z vami delim vsa orodja, ki meni pomagajo stati v lastnem centru. Ne gre za to, da so to edina orodja, edini pristopi, edina možna izbira, sploh ne. Prosim poslušajte sebe, svoj notranji glas, sledite tistemu kar vas kliče in navdihuje. Vsak od nas je svoja zgodba, svoj preplet in ima svojo pot.  Vzemite delčke, ki ustrezajo vaši sestavljanki življenja, spustite tisto, kar vam ne resonira. Raziskujte.

Čutim, da je izredno pomembno, da delim dosedanje moje znanje in zavedanje, saj je mnogo deljenja drugih ljudi, pomagalo meni, da danes lahko stojim tukaj, kjer stojim. Zadovoljno in radostno. In za to sem jim neskončno hvaležna. Seveda sem korake morala narediti sama, a navdih njihovega obstoja, mi je pomagal izbrati sebe.

Kot vemo, je najboljše, če ljudi naučiš, da si znajo sami pridelati hrano. Da si znajo sami postaviti dom. Da znajo sami iz predanega znanja narediti dobro življenje. Želim si znanje, ki ga imam, predati naprej. Z namenom, da se sami znate dušno nahraniti. Da si sami znotraj sebe zgradite dom. Da se znate soočiti s svojimi čustvi. Da znate ohranjati visoko vibracijo in se napajati z energijskimi tehnikami. Da si ustvarite in ustvarjate življenje, ki ga ljubite.

"If you give a hungry man a fish, you feed him for a day, but if you teach him how to fish, you feed him for a lifetime. It is more worthwile to teach someone to do something, than to do it for them." Lao Tzu

Še zdaleč nisem razsvetljena, sem le človek, ki tako kot vi, potuje v tej realnosti. A vem tudi to, da se med seboj lahko spodbujamo, napajamo in ljubimo. Tako lepše rastemo in se skupaj zabavamo v tej igri Življenja. Nisem nekdo, ki ima vse pogruntano in verjamem, da tudi ljudje, ki so meni pomagali pri moji rasti, niso bili. A ko pomislim, na življenje, v katerem smo ljudje lahko to kar smo, opolnomočeni, v ljubezni, v svobodi… Me tako navdihuje, da kljub nepopolnostim mojega obstoja in večnem učenju, čutim popolno zadovoljstvo, da v vsej svoji človeški naravi predajam kar sem in kar trenutno znam.

Želim vam, da ste to kar ste in se napajate v lepoti vašega obstoja.

Povej naprej:

Preberi še

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...