Pojdi na glavno vsebino

Rast v zavedanju

Širjenje zavedanja je naravno in nam ne uide, zakaj torej ne zaplavati s tokom življenja? Brez drame, na lahkoten način.

Rast v zavedanju

Zavedanje, vedenje, to kar nam razširi obzorje in razširi nas kot bitje. Zavedanje nam ni nikoli odvzeto, saj se vedno lahko le širi in ne da se ga skrčiti ali pomanjšati.

Ko se nečesa zavemo, vemo in brez pomena si je zatiskati oči, da bi se obzorje skrčilo nazaj v manj vedenja. Več zavedanja vedno vodi v več možnosti, priložnosti in več izbir. Več zavedanja vedno vodi do več nas. Mi smo zavedanje.

Proces do več zavedanja, ki nas kliče, boli le, če se vedenju upiramo in sabotiramo svojo rast. Boli če se oklepamo kože, ki smo jo prerasli.

Ko pogledamo nazaj v svoje življenje bi z zavedanjem, ki ga imamo sedaj, ravnali drugače. A vsak korak na naši poti nas je pripeljal do vedenja, ki sedaj nosimo. In tudi to vedenje, ki ga živimo sedaj, bo čez čas postalo majhno, ozko, saj mi kot bitje rastemo trenutek za trenutkom.

Vsi se spomnimo travmatičnih situacij, dramatičnih scen našega življenja, ki so nas brcnili na nov nivo zavedanja. A ni se potrebno upirati in čakati na travmatične dogodke, da nas prebudijo, ni potrebno ustvarjati in biti del drame, da zrastemo. Več zavedanja vedno ustvarja več, zakaj bi se mu torej upirali?

Širjenje zavedanja je naravno in nam ne uide, zakaj torej ne zaplavati s tokom življenja? Morda si kdaj mislimo, da so vsa znanja, delavnice, terapije, delo, projekti,...brez pomena, saj ko umremo nič ne vzamemo s seboj. Morda res ne vzamemo s seboj nič materialnega, a zavedanje, ki smo ga v tem življenju uspeli pridobiti, ostane z nami, z nami kot bitjem.

Tako da, če si ponovno izberemo utelesiti na Zemljo... nismo na točki nič, ne gremo spet od začetka, temveč nadaljujemo s širjenjem zavedanja iz tega in vseh prejšnjih življenj.

Res mislite, da vse kar znate, veste, da vsi vaši darovi, ki jih uporabljate in so vam čudežno poznani in lahki, so tukaj v tem življenju z vami pristali po naključju?

Vsi, ki ste prišli do te vrstice, vas lepo pozdravljam na pot zavestnega širjenja zavesti in sebe kot bitja. Hvaležna sem, da ste in z velikim zadovoljstvom sem vam doprinos za delček vaše poti, za korak v vaši rasti. Saj veste, da rastemo vedno vzajemno, kajne?

Le kaj vse lahko še skupaj ustvarimo, odklenemo, kako vse še lahko skupaj zrastemo? Kakšne možnosti in priložnosti se nam še lahko odprejo, če si dovolimo biti več zavedanja?

Povej naprej:

Preberi še

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...