Pojdi na glavno vsebino

Čakate, da boste skoraj hin?

Za vse "enkrat bo že bolje". Za vse, ki mislite, da boste z več dajanja in zapostavljanjem sebe rešili svet. Za vse, ki se jezite, da premalo v zameno dobite. Za vse izčrpane.

Čakate, da boste skoraj hin?

Praznite svoje baterije do nič in še malo (ali veliko) v minus?

Kaj menite, da se zgodi z življenjem, če življenjske energije nima?

Kaj menite, da se zgodi z vašim življenjem, če vso svojo energijo raztrosite?

Res verjamete, da če dajete, dajete, dajete, boste prejeli vedno tudi nazaj? Res verjamete, da če sijete, sijete, sijete, bodo tudi drugi svetili? Kaj pa če dajete, dajete, dajete in nekateri, ki jemljejo so le pijavke? Kaj pa če sijete, sijete, sijete in se na vašo luč lepijo navadne vehe?

Dajte in sijte, a zavestno. Dajte in sijte, a ne iz potrebe, temveč izbire. Dajte in sijte, a s seboj v prvem planu. Dajte in sijte, a ne več ali manj kot želite. Dajte in sijte, a glejte, da najprej sebe napojite in za svoje življenje svetite.

Veliko več lahko svetu damo, ko smo polni. Veliko bolj močno svetimo in več osvetlimo, več življenj(a) se dotaknemo, ko skrbimo za svojo luč.

Vedenje, da smo vsi eno nas lahko včasih zavede (če spregledamo, da smo istočasno tudi individuum). Takrat namesto zdravih meja in s tem zdravih odnosov, lahko v svojo hišo spuščamo tatove in ustvarjamo nezdrave vezi in navezanosti.

Verjamem, da smo vsi eno. A šele ko sem jaz jaz in ti ti lahko zavestno soobstajava in en z drugim zavestno soustvarjava. Tako en drugega ne potrebujeva, temveč si odnos izbirava. Ko vsak sebe s seboj in življenjem polni, istočasno s svojimi polnimi zalogami spodbuja k rasti drugega v odnosu, sam odnos in celoten svet.

Torej, kako kaj vaše baterije?

Čakate, da boste skoraj hin? Čakate, da bo naslednji teden, mesec, leto bolje? Čakate na dopust, da si boste končno namenili nekaj sebe?

Ja, življenje bo šlo mimo, ne ne bo naslednji teden bolje in dopust bo minil še preden boste globoko vdihnili.

Napolnite baterije in si nikoli več ne izberite, da gredo v minus. Vaše življenje je vaša odgovornost. Vi ste energija, ki se v vašem življenju preliva. Naj ne gre vse na sosedove njive, zalijte najprej svoje domače gredice.

Mogoče se zdi zapis grob, mogoče se zdi jezen, mogoče... A namenjen je, da vas spodbudi, prebudi, vam da zagon, voljo, moč. Vam odpre oči, napolni srce in vam da pogum za lastno pot.

Več posameznikov s polnimi baterijami = več Življenja, več Zavesti, več Kreativnosti, več Povezanosti. Pomislite, da s tem, ko napolnite sebe, razširite celoten obstoj. Da s tem, ko odstrnete svojo luč, vaše žarke pošljete do vsega kar je. Vau!

Kaj si boste danes izbrali, kar bo napolnilo vaše baterije?

Povej naprej:

Preberi še

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...