Pojdi na glavno vsebino

Joga obraza na Planet TV - Oddaja Jutro na Planetu

V oddaji Jutro na Planetu, smo govorili o jogi obraza in skupaj naredili eno od vaj.

Joga obraza na Planet TV - Oddaja Jutro na Planetu

Nadejam se, da vam bo tako v užitek gledati, kot je bilo meni v užitek biti v oddaji. Morda vas najde kakšna nova informacija in motivacija za gibanje z obraznimi mišicami.

Za ogled oddaje kliknite tukaj (registracija je brezplačna).

Najin pogovor o jogi obraza se prične pri 8.04. 

Če zaradi-ne-vem-kakšnega-razloga, povezava ne bi delala, posnetek najdete tudi na Planeteka.si. V iskalnik zapišete Jutro na Planetu in poiščete epizodo 207 (ponedeljek, 11.7.2022). 

Misel izza odrja: Lepo je, ko si pred in za kamero lahko to kar si (in da sploh veš kdo si). Lepo je, ko lahko širiš znanje, ki si ga na svoji poti nabral, da se z njim lahko še kdo okrepča.

Priznam, kamera mi ustreza. A še nikoli prej se nisem počutila tako varno, mirno, zadovoljno, svobodno in sprejeto v svoji koži (od sebe same), kot se počutim v tem obdobju življenja. Uf, kaj še vse bo, če je že sedaj tako dobro!

Sedeti v studiu me je spomnilo, kako lepo je živeti, biti poln in služiti, v primerjavi s tistim, ko se samo borimo preživeti in iščemo, kje bi kaj dobili, da nahranimo lačno notranjost. Vsem vam privoščim notranjega in zunanjega obilja. In miru. 

Imejte se radi. Imejte radi svoj obraz. 
Patricija

Hvala! ♥️ @planettv @jutronaplanetu 

Pridružite se nam pri jogi obraza tudi vi.

Povej naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...