Pojdi na glavno vsebino

Ali je vaše življenje dobro?

Če želimo živeti srečno in izpolnjeno življenje, je pomembno, da zanj prevzamemo odgovornost.

Ali je vaše življenje dobro?

Ali je vaše življenje dobro? Za vas.

To veste samo vi.
Če ste srečni in izpolnjeni čutite le vi.
Kaj spremeniti, če niste, lahko najdete samo vi.
Kaj ohranjati, če ste, veste samo vi.
Kaj vas osrečuje veste samo vi.
Kaj vas napolnjuje veste samo vi.
Če ne veste, lahko odkrijete samo vi.

Zato sledite tistim mislim, dejanjem in aktivnostim, ki v vas prižigajo življenje. Sledite sebi in nikoli ne boste zgrešili. Raziskujte in dovoljujte različne poglede, a vzemite le tisto, kar za vas resonira. Kar za vas resonira v tistem trenutku, ni nujno da bo resoniralo še čez mesec dni, zato se usklajujte s seboj dan za dnem.

Ne gre za to, da ne bi iskali rešitve tudi zunaj, gre za to, da kaj je rešitev za nas, lahko čutimo samo mi. Ne gre za to, da nikoli ne gremo nekam na posvet, vprašamo za pomoč, gremo na terapijo. Gre za to, da znotraj tega ostajamo v svojem centru, da svojo moč izbire držimo v svojih rokah. Ja, zaupamo procesu, spustimo nadzor, smo odprti za nove priložnosti, a ostajamo z lastno hrbtenico in notranjo selekcijo, vedenjem, kaj je za nas relevantno in kaj ne.

Če ne ostajamo v svojem centru in moč izbire damo nekomu drugemu, potem ohranjamo način življenja v vlogi žrtve. Upamo, da bo ta nekdo rešil nas in naše življenje, da nas bo ta nekdo osrečil. Tako predajamo svojo srečo na milost in nemilost zunanjim okoliščinam, drugim ljudem. 

Če želimo živeti srečno in izpolnjeno življenje, je pomembno, da zanj prevzamemo odgovornost. V polnosti. Ko pogledamo lastno življenje, vse kar je v njem, je odsev naše notranje naravnave. Če nam ni všeč, spremenimo naravnavo, vibracijo, prepričanja, ki so znotraj nas. Delujmo tako, kot se želimo počutiti. Če ne znamo, iščimo ljudi, ki to že počnejo, primere, ki potrjujejo, da se da, situacije, kjer dobivamo potrditve, da smo lahko srečni. Poiščimo pomoč, podporo, ki nas bo dvignila na vibracijo, katero želimo živeti.

Sreča je odraz tega, da smo v poravnavi z izvorom in na poti lastne duše. In povsem človeško je, da se kdaj ne počutimo tako, saj na ta način, ko se ne počutimo srečno in izpolnjeno, ponovno začnemo raziskovati, kaj nas osrečuje in napolnjuje. Občutek, da nismo izpolnjeni, nam daje priložnost čutenje kontrasta, čutenje nasprotje tega kar si želimo, da potem vemo kam si želimo in kaj je naš kompas.

Na vprašanje Ali je vaše življenje dobro? Ste odgovorili v prvi sekundi, ko ste ga prebrali.

  • Če ste odgovorili z »da« in se je vaše srce napolnilo s hvaležnostjo, nadaljujte in še naprej zadovoljno dvigujte svojo vibracijo in širite lepoto vašega obstoja.
  • Če ste odgovorili z »ne« in se je vaša bit skrčila, glava morda povesila, srce ožalostilo, zadihajte in si dovolite v tem trenutku počutiti malenkost bolje, nič ni narobe z vami, v prehodu ste, v priložnosti spremembe.
  • Če ste odgovorili z »da, ampak«, ste v trenutku dobili vpogled na področja, kjer si želite boljšega obstoja in v področja, za katera ste hvaležni, da so kot so.

Z odgovorom da, ne ali da, ampak... tukaj sem za vas, da skupaj dvignemo zavest vas in vseh nas. Ker življenje je naše skupno potovanje. Naredimo ga (še bolj) lepega, z užitkom, radostjo, svobodo in ljubeznijo prepojenega.

Naj bo vaše življenje dobro, naj bo živeto.

Povej naprej:

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...